Maatschappelijke zetel
Strodorp 128/1 3620 Lanaken
Rova Vastgoed
Diestersteenweg 150 3510 Kermt
E.info@rovavastgoed.be

OPSLAGLOODS VAN +-926 M ² MET LAADKADE EN POORTEN OP EEN CENTRALE LOCATIE IN ZONHOVEN

Bedrijfsgebouw voor € 4.730

Senator A. Jeurissenlaan 1016, 3520 Zonhoven Bekijk op kaart
Ref: SVH113AC

Delen

926 m² woonopp.
926 m² grondopp.

OPSLAGLOODS VAN +-926 M ² MET LAADKADE EN POORTEN OP EEN CENTRALE LOCATIE IN ZONHOVEN

Deze recent gebouwde opslagplaats vindt u terug op het industrieterrein aan de Senators A. Jeurissenlaan ter hoogte van huisnummer 1016 in Zonhoven. Een centrale en goed bereikbare locatie hetgeen een ideale uitvalbasis vormt voor uw onderneming!

Met een oppervlakte van +- 926 m²  en een hoogte van maar liefst +-  6 meter is er aan ruimte geen gebrek. Het gebouw werd recentelijk opgetrokken waardoor het een goed onderhoud en uitstraling geniet. De afmetingen van de hal zijn +- 39 meter breed  meter diepte en een breedte van 21 meter. Deze opslagloods is gelegen aan de voorzijde van het gebouw (rechterzijde) en omvat aan de straatzijde zowel een laadkade als poorten. Op deze manier stockeert u uw goederen zonder probleem en zijn leveringen en ophalingen  snel en eenvoudig uit te voeren.

De ligging is ideaal: op het industrieterrein met een zeer goede ontsluiting en steden en omgeven door andere bedrijven in volle activiteit en vlot bereikbaar dankzij de goede verbindingen in de directe omgeving. Alle faciliteiten zijn in de directe nabijheid gelegen waardoor dit een ideale uitvalsbasis wordt voor uw zaak.


De indeling is als volgt: de hal is gelegen aan de voorzijde (rechterzijde) van een recent bedrijfsgebouw en bereikbaar via  de straatzijde alsook door middel van een brede toegangsweg aan de rechterzijde van het gebouw. Verder zijn er meerdere toegangspoorten ( 4m00 x 4m50 ) en een laadkade dewelke toegang geeft tot de ruime opslagruimte in één grote open geheel. De hoogte van +- 6 meter is gemiddeld en de poorten zijn elektrisch bedienbaar. Verder is er eveneens een toegangsdeur zodat u steeds eenvoudig uw opslagruimte kan betreden.
Aan de buitenzijde achteraan is eveneens een mooie  ruimte over de breedte beschikbaar ter stallen van materialen of wagens. Zo parkeert u vlot en veilig aan de achterzijde van uw loods. Ook hier is een toegangspoort aanwezig.

Extra troef is de aanwezigheid van verlichtingsarmaturen, camerabewaking en alarm. Hierdoor zijn uw goederen steeds beveiligd.  

De beschikbaarheid is in overleg.
Huurwaarborg 3 maanden 

Op zoek naar meer ruimte?
De grote ruimte van het gehele gebouw is nog opdeelbaar waardoor ook grote of kleinere oppervlaktes beschikbaar zijn. Neem vrijblijvend contact op de diverse opties te bespreken.

Enkele pluspunten voor u opgesomd:
+ Centrale ligging op industrieterrein
+ Recent gebouw
+ Praktische indeling en bereikbaarheid
+ Alarm en camerabewaking
+ Laadkade en toegangspoorten

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be . We bespreken graag de mogelijkheden voor uw zaak!

Naam
Sven Vanholst
GSM
+32 499 16 57 11
E-mail
sven@rovavastgoed.be

Prijs
€ 4.730

Totale opp. grond
926 m²
Bewoonbare opp.
926 m²

Elektriciteit
Ja

Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
In overleg
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven