Maatschappelijke zetel
Strodorp 128/1 3620 Lanaken
Rova Vastgoed
Diestersteenweg 150 3510 Kermt
E.info@rovavastgoed.be

WOONPROJECT "MATS": EXCLUSIEF PROJECT VAN VIER MODERNE ENERGIEZUINIGE WONINGEN IN HASSELT

Oude Truierbaan 144-150, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: WOONPROJECT MATS

Delen

WOONPROJECT "MATS": EXCLUSIEF PROJECT VAN VIER MODERNE ENERGIEZUINIGE WONINGEN OP TOPLOCATIE IN HASSELT (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

Ontdek als eerste het knappe nieuwbouwproject "Mats" op aangename oost-west gerichte percelen in een doodlopende straat op een centrale locatie in Hasselt. 
Met een groene en rustige ligging vormt dit de ideale locatie voor uw nieuwe thuis!

In het nieuwe project worden vier moderne gezinswoningen gebouwd in halfopen en moderne stijl. De woningen zijn allen voorzien van 4 slaapkamers en alle hedendaags comfort. Er wordt aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woningen standaard voorzien worden van vloerverwarming, warmtepompen (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen etc.

De woningen zijn naast energiezuinig ook een mooi staaltje architectuur. De vier woningen worden allen in een moderne stijl gebouwd met ieder een eigenheid zodoende de woningen samen één geheel vormen en elke woning toch haar identiteit behoudt. 

De woningen worden kwalitatief en met oog voor detail afgewerkt en dit volgens geheel de eigen smaak van de koper. Als koper kies je zelf de afwerking, volgens eigen smaak en budget, en tover je deze woning om tot een echte thuis. Zo is ze perfect afgestemd op jouw leefwereld en kan je wegdromen in je afgewerkte woning!

Wonen in deze buurt is kiezen voor een rustige locatie, een doodlopende straat, een kindvriendelijke buurt en een moderne energiezuinige woning

Deze woningen in "MATS" breng een moderne architectuur een speelse indeling en een zeer centrale doch rustige locatie samen!
Benieuwd naar ons aanbod? Plan vrijblijvend uw gesprek en ontdek alle troeven van dit unieke nieuwbouwproject.

Enkele pluspunten van het project  op een rijtje:
+ Rustige en kindvriendelijke ligging
+ Afwerking naar eigen smaak en budget
+ Energiezuinig en gasvrije woning
+ Praktische indeling

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend  afspraak op kantoor?
Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be 
Tot binnenkort!

 

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
E - Lot 1 Huis € 435.000 3 - 155,73 m² 345,15 m²