Maatschappelijke zetel
Strodorp 128/1 3620 Lanaken
Rova Vastgoed
Diestersteenweg 150 3510 Kermt
E.info@rovavastgoed.be

VERRASSENDE LANDELIJKE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S, ZOLDER EN KELDER IN LANAKEN

Huis voor € 459.000

Kiezelweg 465, 3620 Lanaken Bekijk op kaart
Ref: SVK156

Delen

3 slaapkamers
1 badkamer
222,4 m² woonopp.
bouwjaar: 2025

VERRASSENDE LANDELIJKE NIEUWBOUWWONING MET 3 SLPK'S, ZOLDER EN KELDER IN LANAKEN

Deze nieuwbouwwoning maat deel uit van het kleinschalige nieuwbouwproject "Jeannell" op de Kiezelweg in Kesselt (Lanaken). In dit familiale nieuwbouwproject worden twee gezinswoningen gebouwd in een stijlvolle en tijdloze landelijke stijl

Deze woning is de rechtse woning van het project en is voorzien van drie aangename slaapkamers en bovendien uitgerust met een zolderverdieping om extra woonruimte te creëren en een kelderverdieping. Verder staat kwaliteit voorop en worden de woningen uitgerust met  alle hedendaags comfort.

Er wordt aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woning standaard voorzien wordt van vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen, vloerkoeling en extra isolatie. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gegarandeerd en behaalt men hier E-peil E10 (een vrijstelling van vijf jaar kadastraal inkomen krijgt u hier cadeau).

De woning geniet een mooi privatief perceel met veel privacy dankzij de ligging aan de rechterzijde van het project, oostelijk georiënteerd met aangename tuinoppervlakte. De totale bewoonbare oppervlakte omvat maar liefst 222,40 m² ! Dankzij de zolderverdieping heeft u extra hier uitbreidingsmogelijkheden in eigen volume en de kelderverdieping zorgt voor de nodige stockageruimte en maakt deze woning uniek op de markt!

De ligging is fantastisch: Kesselt vormt een deelgemeente van Lanaken is gekend omwille van haar zeer centrale ligging nabij de Nederlandse grens en op korte afstand van Maastricht. De ideale locatie om uw nieuwe thuis te vormen. Dankzij de vlotte verbindingen zijn de omliggende gemeenten en steden eenvoudig te bereiken. Scholen zijn in de directe omgeving terug te vinden en Kesselt staat bovendien gekend voor haar kindvriendelijke, gezellige en groene omgeving. Tot slot zijn winkels en supermarkten op korte afstand bereikbaar van de woning.

De indeling is als volgt:
GELIJKVLOERS
de centrale inkomhal biedt plaats voor de vestiaire en geeft toegang tot de trap naar de bovenliggende verdieping, het gastentoilet en de leefruimte. Het toilet is voorzien van een ophangtoilet en handwasbakje. De leefruimte is open en voorzien van grote raampartijen aan voor- achterzijde waardoor de woning veel natuurlijk daglicht geniet zonder in te boeten aan kastruimte. De open keuken achteraan de woning is volledig uitgerust van alle gangbare toestellen (kookplaat, dampkap, wastafel, vaatwasser, combi-oven en voldoende kastruimte). De keuken kiest u naar eigen wensen en behoeften waardoor deze perfect bij uw droominterieur past!  De berging is gelegen naast de keuken ter stockageruimte en biedt plaats aan o.a. wasmachine en deur naar de kelderverdieping. 

KELDERVERDIEPING
De woning is volledig voorzien van kelder waardoor er aan opslagruimte geen gebrek is! Drie ruimtes zorgen voor diverse invullingen van stockage tot werk- of sportruimte of dergelijke. 

EERSTE VERDIEPING
De houten trap in de inkomhal brengt u naar de verdieping waar de nachthal toegang geeft tot de drie ruime slaapkamers, allen aangenaam in ruimte en voldoende ruim voor een dubbel bed en kastruimte. Het tweede toilet is eveneens apart van de badkamer, dewelke deze verdieping vervolledigd. Ook hier kiest u de afwerking van de badkamer naar eigen wensen bij onze leverancier. In basis voorzien we reeds een dubbele wastafel met spiegel, inloopdouche met glazen wand en een bad.

ZOLDER
De tweede verdieping, zolderverdieping omvat nog eens een bewoonbare oppervlakte van +- 34 m². Dankzij de vaste trap is deze vlot bereikbaar en biedt deze nog eens extra mogelijkheden. De vaste trap, dakraam en mooie oppervlaktes bieden uitbreidingsmogelijkheden. Deze is in basis niet verder afgewerkt, maar kan in overleg ineens naar eigen wensen afgewerkt worden.

BUITENRUIMTE
Het terras is bereikbaar via het schuifraam in de leefruimte en geniet een aangenaam uitzicht op de privatieve tuin. Een mooi grasperk en een groene omgeving zorgen voor de nodige rust en privacy en biedt ruimte voor ontspanning!
Parkeren kan u voor de deur dankzij de privatieve autostaanplaats vooraan. Verder is er aan de achterzijde een tweede overdekte privatieve parkeerplaats dewelke mee inbegrepen is in de aankoopprijs. U bereikt de parkeerplaats achteraan via de gemeenschappelijke inrit voor de woningen. Hierdoor parkeert uw wagen zonder zorgen in de nabije omgeving van uw thuis.

De woning is voorzien van een regenwaterput van 5.000 liter dewelke aangesloten wordt op de toiletten en buitenkraan. Hierdoor bespaart u eenvoudig op de waterrekening en denkt u aan het milieu. Een lage energierekening wordt gegarandeerd dankzij een EPB met E-peil van maximaal E10! Er is geen co²-uitstoot, de woning is gasvrij en klaar voor de toekomst met vloerverwarming en -koeling, zonnepalen en warmtepomp!
Kortom: energiezuinig en stijlvol wonen...

Een landelijke stijl dewelke opgaat in de omgeving en tegelijk de nodige klasse uitstraalt. Dankzij het terug liggende bouwvolume geniet de woning een mooi zicht en privacy vanaf de straatzijde. De woning wordt kwalitatief en met oog voor detail afgewerkt en dit volgens geheel de eigen smaak van de koper. Als koper kiest u zelf de afwerking, volgens eigen smaak en budget, en tovert u deze woning om tot een echte thuis. U past de woning aan volgens uw noden en zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis perfect vorm krijgt volgens eigen keuze.

Deze woningen in "Jeannell" combineren centraal wonen op een zeer gegeerde locatie met een aangename woonomgeving in kindvriendelijke buurt. 
Benieuwd naar ons aanbod? Plan vrijblijvend uw gesprek en ontdek alle troeven van dit unieke nieuwbouwproject.


Enkele pluspunten van deze woning  op een rijtje:
+ Zeer centrale ligging nabij Nederlandse grens
+ Ruime bewoonbare oppervlaktes
+ Afwerking naar eigen smaak en budget
+ Energiezuinig woning (E-peil E10)
+ Zolderverdieping en kelderverdieping
+ 5 jaar vrijstelling kadastraal inkomen

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend  afspraak op kantoor?
Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be 
Tot binnenkort!

Naam
Sven Vanholst
GSM
E-mail

Prijs
€ 459.000
Grondwaarde
€ 115.000,00
Constructiewaarde
€ 344.000,00
BTW
€ 72.240,00
Registratiekosten
€ 13.800,00
Totale prijs
€ 545.040,00

Gelijkvloers

Inkomhal
Toilet
Leefruimte
Keuken
Berging
Terras
17,7 m²

Verdieping 1

Nachthal
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Toilet
Badkamer

Verdieping 2

Zolder

EPB ref.
EPB-dossier nieuwbouw
E peil
10

Bewoonbare opp.
222,4 m²

Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Regenwater
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonnepanelen
Ja

Beglazing
Dubbele
PVC-ramen en deuren in dubbele beglazing
Dak
Zadeldak met dakpakken in zwarte kleur
Keuken
Geïnstalleerd
Volledig uitgeruste keuken te kiezen volgens budget naar eigen smaak
Raamwerk
PVC
Sanitair
Sanitair te kiezen volgens budget naar eigen smaak
Verwarming
Elektriciteit
Warmtepomp in combinatie met vloerverwarming

Bouwjaar
2025
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
Bij oplevering
Oriëntatie tuin
Oost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven