Maatschappelijke zetel
Strodorp 128/1 3620 Lanaken
Rova Vastgoed
Diestersteenweg 150 3510 Kermt
E.info@rovavastgoed.be

WOONPROJECT "JEANNELL": TWEE UNIEKE WONINGEN MET 3 SLPK'S, ZOLDER, KELDER IN LANDELIJKE STIJL

Kiezelweg 463-465, 3620 Lanaken Bekijk op kaart
Ref: WOONPROJECT JEANNELL

Delen

WOONPROJECT "JEANNELL": TWEE UNIEKE WONINGEN MET 3 SLPK'S, ZOLDER EN KELDER IN LANDELIJKE STIJL 

Welkom in dit kleinschalige nieuwbouwproject "Jeannell" in Kesselt. Deze deelgemeente van Lanaken is gekend omwille van haar zeer centrale ligging nabij de Nederlandse grens en op korte afstand van Maastricht. De ideale locatie om uw nieuwe thuis te vormen.
In dit familiale nieuwbouwproject worden twee gezinswoningen gebouwd in een stijlvolle en tijdloze landelijke stijl. De woningen zijn beiden voorzien van een ruime bewoonbare oppervlakte en drie aangename slaapkamers. Bovendien zijn de woningen uitgerust met een zolderverdieping om extra woonruimte te creëren en een kelderverdieping. Verder staat kwaliteit voorop en worden de woningen uitgerust met  alle hedendaags comfort. Er wordt aandacht besteed aan energiezuinigheid waarbij de woningen standaard voorzien worden van vloerverwarming, warmtepomp (lucht-water), regenwaterput, zonnepanelen, vloerkoeling en extra isolatie. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gegarandeerd en behaalt men hier E-peil E10 (een vrijstelling van vijf jaar kadastraal inkomen krijgt u hier cadeau).

Een landelijke stijl dewelke opgaat in de omgeving en tegelijk de nodige klasse uitstraalt. Dankzij het terugliggende bouwvolume genieten de woningen een mooi zicht en privacy vanaf de straatzijde.

De woningen worden kwalitatief en met oog voor detail afgewerkt en dit volgens geheel de eigen smaak van de koper. Als koper kiest u zelf de afwerking, volgens eigen smaak en budget, en tovert u deze woning om tot een echte thuis. U past de woning aan volgens uw noden en zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis perfect vorm krijgt volgens eigen keuze.

Deze woningen in "Jeannell" combineren centraal wonen op een zeer gegeerde locatie met een aangename woonomgeving in kindvriendelijke buurt. 
Benieuwd naar ons aanbod? Plan vrijblijvend uw gesprek en ontdek alle troeven van dit unieke nieuwbouwproject.


Enkele pluspunten van het project  op een rijtje:
+ Zeer centrale ligging nabij Nederlandse grens
+ Ruime bewoonbare oppervlaktes
+ Afwerking naar eigen smaak en budget
+ Energiezuinig woning (E-peil E10)
+ Zolderverdieping en kelderverdieping
+ 5 jaar vrijstelling kadastraal inkomen

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend  afspraak op kantoor?
Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be 
Tot binnenkort!

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
463 Huis € 429.000 3 17,7 m² 222,4 m² -
465 Huis € 459.000 3 17,7 m² 222,4 m² -